انواع نان برنجی

  • نان برنجی زعفرانی

    نان برنجی زعفرانی


    وزن:700 گرم

     

    ترکیبات: آرد برنج، روغن، شکر، گلاب، تخم مرغ، زعفران

  • نان برنجی زعفرانی( 25 درصد روغن حیوانی)

    نان برنجی زعفرانی( 25 درصد روغن حیوانی)


    وزن:700 گرم

     

    ترکیبات: آرد برنج، روغن،روغن حیوانی، شکر، گلاب، تخم مرغ، زعفران

  • نان برنجی زعفرانی( 50 درصد روغن حیوانی)

    نان برنجی زعفرانی( 50 درصد روغن حیوانی)


    وزن:700 گرم

     

    ترکیبات: آرد برنج، روغن،روغن حیوانی، شکر، گلاب، تخم مرغ، زعفران

  • نان برنجی سفید

    نان برنجی سفید


    وزن:700 گرم

     

    ترکیبات: آرد برنج، روغن،روغن حیوانی، شکر، گلاب، تخم مرغ

  • نان برنجی زعفرانی لقمه

    نان برنجی زعفرانی لقمه


    وزن:300 گرم

     

    ترکیبات: آرد برنج، روغن، شکر، گلاب، تخم مرغ، زعفران

 

نان برنجی

نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی سوغات شهر کرمانشاه است.

در تهیه این شیرینی که شهرت خاصی در میان ایرانگردان و ایرانیان دارد از آرد برنج، شکر، روغن ، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده می‌شود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان می‌توان به نان برنجی ساده با روغن کرمانشاهی و نان برنجی زعفرانی، نان برنجی سفید اشاره کرد.

نان برنجی، اصلی‌ترین سوغات کرمانشاهیان و بهترین نان برنجی کرمانشاهی با روغن فرد اعلای حیوانی تهیه می‌شود، در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.

 

تاریخچه نان برنجی سوغات

 

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت‌وآمد داشته‌اند، به فکر پخت ماده‌ای بوده‌اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می‌شود.

قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به ۱۵۰ سال پیش و زمان حکومت قاجار بازمی‌گردد و از ۱۵۰ سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است.

 

 

نمایندگی های ما


نظرات مشتریان ما

دی ان ان