نان برنجی پزی حاج احمد احمدی
  • +98-8338410442

  • +98-9188380602

نان برنجی پزی حاج احمد احمدی

نان برنجی پزی حاج احمد احمدی با بیش از نیم قرن سابقه فعالیت در عرصه تولید شرینی های سنتی کرمانشاه جزو با سابقه ترین تولیدکنندگان محصولات بومی در ایران می باشد

شکری ساده

مواد تشکیل دهنده : آرد گندم ، روغن ، شکر ، زعفران

شکری مخصوص

مواد تشکیل دهنده : آرد گندم ، روغن ، شکر ، زعفران

نان برنجی زعفرانی

مواد تشکیل دهنده : آرد برنج ، روغن ، شکر ، زعفران

نان برنجی

مواد تشکیل دهنده : آرد برنج ، روغن ، شکر ، زعفران

نان خرمایی

مواد تشکیل دهنده : آرد گندم ، روغن ، شکر ، خرمای درجه یک ، هل ، دارچین

کاک

مواد تشکیل دهنده : آرد گندم ، روغن ، شکر ، زرده تخم مرغ ، هل ، دارچین

نان برنجی پزی حاج احمد احمدی

صد در صد طبیعی

تهیه شده از تازه ترین و با کیفیت ترین مواد خوراکی استاندارد

بسته بندی

مشتریان

تنوع محصولات

کارکنان

سال سابقه

گالری

شکری مخصوص

تهیه شده از مرغوبترین آرد گندم و زعفران ایرانی

کاک مخصوص

تهیه شده از معطرترین هل و و مرغوب ترین دارچین

نان برنجی زعفرانی

تهیه شده از مرغوب ترین روغن حیوانی کرمانشاهی

تاریخچه

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت‌وآمد داشته‌اند به فکر پخت ماده‌ای بوده‌اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می‌شود. قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به ۱۵۰ سال پیش و زمان حکومت قاجار بازمی‌گردد و از ۱۵۰ سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است

ارتباط با ما

کرمانشاه - خیابان رشیدی - خیابان تازه آباد