هر شهر و ملتی نان‌، شیرینی، لباس، صنایع دستی و ابزار مخصوصی دارد که معمولا آن را به شهرهای دیگر صادر می‌کند. کرمانشاه یکی از شهرهایی قدیمی است که صنایع دستی و شیرینی‌جات آن از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و در جذب گردشگران نقش موثری دارد. مجموعه تولیدی نان برنجی حاج احمد احمدی از سال 1336 با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه عرضه انواع شیرینی‌جات مخصوص و سوغات در کرمانشاه جزو با سابقه ترین تولیدکنندگان محصولات بومی در ایران می باشد.. نان شکری با روغن حیوانی کرمانشاه، نان شکری ساده، نان برنجی زعفرانی با روغن حیوانی کرمانشاه، نان برنجی ساده، نان خرمایی پسته ای مخصوص، نان خرمایی گردویی مخصوص، باقلوا مخصوص،کاک مخصوص، نخودچی مخصوص و کنجد عسلی مخصوص از جمله محصولات این واحد تولیدی به‌‌شمار می‌روند. همچنین از ویژگی‌های تولیدی حاج احمد احمدی می‌توان به رعایت اصول بهداشتی و استاندارد، استفاده از مواد اولیه طبیعی و با کیفیت، پذیرش سفارشات و ارسال محصولات به سراسر کشور اشاره کرد.

محصولات

 

 

 

 

  • کاک
  • نان شکری
  • نان برنجی
  • نان خرمایی پسته ای
  • نان خرمایی گردویی
  • باقلوا مخصوص
  • نخودچی مخصوص
  • کنجد عسلی مخصوص
 

نمایندگان فروش ما

  • 1
  • 2
 

تازه های مجموعه

 

 

کنجد عسلی
مدیر
/ دسته ها: تازه ها

کنجد عسلی

🔺خواص کنجد عسلی
مخلوطی از عسل و کنجد را اگر هر روز مصرف کنیم برای سلامت کلی انسان بسیار مفید است علاوه بر خاصیت آن عطر و طعم شگفت انگیز دارد‌.
کنجد بسیار مفید است و یک منبع ایده آل از ویتامین ها و مواد معدنی است: آهن، منیزیم، کلسیم، منگنز، مس و فسفر است. این شامل اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 و مقدار زیادی از ویتامین های E، A و گروه B است.
این گیاه خستگی فکری را کاهش داده و بهترین غذا برای افرادی است که باید کارهای فکری مانند طراحی و درس خواندن انجام دهند.
لیستین موجود در کنجد یک نوع چربی حاوی فسفر است که نه تنها یکی از ضروری ترین مواد مورد نیاز اعصاب است بلکه مغز و غدد بدن نیز نیاز زیادی به آن دارند حتی تقویت حافظه انسان نیز نیاز زیادی به این ماده دارد.
28 درصد مغز را لیستین تشکیل میدهد و مغز انسان بیش از سایر حیوانات از این ماده تشکیل شده است لذا راز موفقیت و پیشرفت‌ها مرهون همین لیستین است.
مقدار خوراک طبی آن برای هر نفر معمولی ۱۵ گرم است. البته در خوردن آن نباید زیاده روی شود زیرا کنجد دیر هضم است و افراط در خوردن باعث خارش اعضا و بوی بد دهان می‌شود.برای خنثی کردن این آثار نامطلوب باید کنجد را با مکمل‌های دیگری مانند عسل مصرف کرد.
🔴مجموعه تولیدی حاج احمد احمدی با بیش از نیم قرن سابقه در تولید سوغات کرمانشاه‌ ‌ ‌ ‌

مطلب قبلی جاذبه های دیدنی کرمانشاه
مطلب بعدی ایران شناسی همراه مجموعه تولیدی حاج احمد
Print
30 رتبه بندی این مطلب:
بدون رتبه
نظرات بسته شده است.

انتخابگر پوسته

 

کارگاه و پرسنل ما

مجموعه تولیدی حاج احمد احمدی  به همراه کادری مجرب و حرفه ای از با سابقه ترین مجموعه ها در تولید سوغات کرمانشاه با بهترین کیفیت می باشند. در تمامی محصولات تولید شده از بهترین و مرغوب ترین مواد اولیه استفاده می شود و همیشه کیفیت بالا یکی از ارکان و هدف های اصلی مجموعه است.

1
 
دی ان ان