هر شهر و ملتی نان‌، شیرینی، لباس، صنایع دستی و ابزار مخصوصی دارد که معمولا آن را به شهرهای دیگر صادر می‌کند. کرمانشاه یکی از شهرهایی قدیمی است که صنایع دستی و شیرینی‌جات آن از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و در جذب گردشگران نقش موثری دارد. مجموعه تولیدی نان برنجی حاج احمد احمدی از سال 1336 با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه عرضه انواع شیرینی‌جات مخصوص و سوغات در کرمانشاه جزو با سابقه ترین تولیدکنندگان محصولات بومی در ایران می باشد.. نان شکری با روغن حیوانی کرمانشاه، نان شکری ساده، نان برنجی زعفرانی با روغن حیوانی کرمانشاه، نان برنجی ساده، نان خرمایی پسته ای مخصوص، نان خرمایی گردویی مخصوص، باقلوا مخصوص،کاک مخصوص، نخودچی مخصوص و کنجد عسلی مخصوص از جمله محصولات این واحد تولیدی به‌‌شمار می‌روند. همچنین از ویژگی‌های تولیدی حاج احمد احمدی می‌توان به رعایت اصول بهداشتی و استاندارد، استفاده از مواد اولیه طبیعی و با کیفیت، پذیرش سفارشات و ارسال محصولات به سراسر کشور اشاره کرد.

ترد و تازه

 

 

 

ترد و تازه بودن یکی از ویژگی های اصلی محصولات حاج احمد می باشد. تمامس شیرینی های حاج احمد رو تازه باید نوش جان کرد...

کیفیت بالا

 

 

 

شیرینی های مجموعه ما رو کافیست یک بار امتحان کنید تا متوجه کیفیت بالای محصولات را متوجه شوید.

خوشمزه

 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، نخودچی، باقلوا، کنجد عسلی هر کدوم به نوبت خودشون جز یکی از خوشمزه ترین شیرینی های هستند که حداقل یک بار آدم بایت امتحان کنه

 

نان برنجی زعفرانی

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت‌ و آمد داشته‌اند، به فکر پخت ماده‌ای بوده‌اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می‌شود.

قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به ۱۵۰ سال پیش و زمان حکومت قاجار بازمی‌گردد و از ۱۵۰ سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است.

مصرف خرما درماه مبارک رمضان چه اهمیتی دارد؟
مدیر
/ دسته ها: تازه ها

مصرف خرما درماه مبارک رمضان چه اهمیتی دارد؟


مصرف خرما درماه مبارک رمضان چه اهمیتی دارد؟
خرما بهترین غذا برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.در ساعات پایانی روزه، قند خون کاهش پیدا می کند و بر مغز تأثیر می گذارد و سبب می شود فرد احساس کسالت و ضعف کند و از قدرت تمرکز شخص روزه دار کاسته می شود.این میوه می تواند انتخاب خوبی به جای قندهای صنعتی باشد و به دلیل اینکه قند خود را آهسته و به مرور در بدن آزاد و مواد مغذی و فیبر لازم برای بدن را تأمین می کند، می تواند در وعده های سحر و افطار ویژه بانوان شیرده و دختران و پسران روزه اولی در ماه رمضان مصرف شود.
خواص و نکات تغذیه ای خرما
* خرما خواص تغذیه ای متعددی دارد که از آن جمله می توان به تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری های عفونی و غیر عفونی و جهت افزایش مقاومت بدن اشاره کرد.
* خرما یک نوع میوه است که ویتامین های A ,B ,C ,E را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم برای بدن تأمین می کند.
* خرما برای پیشگیری از افزایش فشارخون و کم خونیتاحدی موثر است و با اثرات آنتی اکسیدانی اسید معده را نیز خنثی می کند.
* تنظیم انعقاد خون، بهبود مشکلات روده ای، کاهشاضطراب و عصبانیت و ایجاد آرامش در دوران بارداری از دیگر خواص مصرف خرما است.
* خرما به تنهایی یا با مخلوط شیر برای بهبود کیفیت خواب نیز موثر است
* هر سه عدد خرما یک واحد میوه محسوب می شود و با توجه به اینکه روزانه باید 4 تا 5 واحد میوه و سبزی مصرف شود، می توان خرما را به عنوان یک واحد میوه برای افراد سالم در نظر گرفت.
* مصرف خرمای تازه از خرمای خشک بهتر و فواید آن نیز بیشتر است.
* خرما می تواند به عنوان یک میان وعده قابل حمل و ساده مورد استفاده قرار گیرد و توصیه می شود افراد عادت کنند خرما را به عنوان جایگزینی برای قند با چای مصرف کنند.
* خرما به میزان لازم دارای آهن، اسیدفولیک، پروتئین و چربی است که به دلیل کربوهیدراتی که در خود دارد مصرف سه عدد از آن با 60 کیلوکالری، انرژی لازم برای بدن را تأمین می کند.
* استفاده از میوه ها برای تمامی افراد سالم و حتی بیماران دیابتی محدودیتی ندارد و افراد دیابتی نیز می توانند خرما مصرف کنند اما در میزان استفاده از آن نباید زیاده روی شود.
🔴مجموعه تولیدی حاج احمد احمدی با بیش از نیم قرن سابقه در تولید سوغات کرمانشاه‌ ‌ ‌ ‌

مطلب قبلی کاک مخصوص
مطلب بعدی ماه رمضان
Print
2876

انتخابگر پوسته

 

 

انواع سوغات کرمانشاه 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، کاک، نخودچی

نان شکری

نان جزئی جدا ناشدنی از سفره های ایرانی است. اما در هر خطه از این سرزمین با توجه به شرایط اقلیمی آن، نان های متفاوتی پخته می شود.

در رژیم غذایی مردم کرمانشاه نیز نان و شیرینی های سنتی و مخصوص منطقه خودشان گنجانده شده است که بسیاری از آن ها را در شهرهای دیگر نخواهید دید. یکی از بزرگترین وجه تمایز نان و شیرینی های کرمانشاه با ممناطق دیگر در استفاده از روغن کرمانشاهی است که عطر و طعمی متفاوت به غذاها و نان ها می بخشد.

شیرینی شکری، نانی خوشمزه است که اغلب برای عصرانه توسط بانوان خوش سلیقه ی کرمانشاهی از شکر، روغن، نمک، وانیل، آرد و تخم‌مرغ تهیه می شود.این شیرینی بسیار پرطرفدار است و اگرمهمان یک کرمانشاهی باشید, عصرانه ای دلچسب ازاین نان برایتان تدارک می بیند.

 

 

 

نمایندگی های ما


  • فروشگاه خسروی

    فروشگاه خسروی

    کرمانشاه، چهار راه اجاق

  • فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    کرمانشاه، سه راه نواب

  • فروشگاه حاج رسول نوری

    فروشگاه حاج رسول نوری

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه آقای برنجی

    فروشگاه آقای برنجی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه تکچین

    فروشگاه تکچین

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه صفایی

    فروشگاه صفایی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه سالاری

    فروشگاه سالاری

    کرمانشاه، خیابان مدرس

نظرات مشتریان ما

دی ان ان