هر شهر و ملتی نان‌، شیرینی، لباس، صنایع دستی و ابزار مخصوصی دارد که معمولا آن را به شهرهای دیگر صادر می‌کند. کرمانشاه یکی از شهرهایی قدیمی است که صنایع دستی و شیرینی‌جات آن از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و در جذب گردشگران نقش موثری دارد. مجموعه تولیدی نان برنجی حاج احمد احمدی از سال 1336 با بیش از نیم قرن سابقه در زمینه عرضه انواع شیرینی‌جات مخصوص و سوغات در کرمانشاه جزو با سابقه ترین تولیدکنندگان محصولات بومی در ایران می باشد.. نان شکری با روغن حیوانی کرمانشاه، نان شکری ساده، نان برنجی زعفرانی با روغن حیوانی کرمانشاه، نان برنجی ساده، نان خرمایی پسته ای مخصوص، نان خرمایی گردویی مخصوص، باقلوا مخصوص،کاک مخصوص، نخودچی مخصوص و کنجد عسلی مخصوص از جمله محصولات این واحد تولیدی به‌‌شمار می‌روند. همچنین از ویژگی‌های تولیدی حاج احمد احمدی می‌توان به رعایت اصول بهداشتی و استاندارد، استفاده از مواد اولیه طبیعی و با کیفیت، پذیرش سفارشات و ارسال محصولات به سراسر کشور اشاره کرد.

ترد و تازه

 

 

 

ترد و تازه بودن یکی از ویژگی های اصلی محصولات حاج احمد می باشد. تمامس شیرینی های حاج احمد رو تازه باید نوش جان کرد...

کیفیت بالا

 

 

 

شیرینی های مجموعه ما رو کافیست یک بار امتحان کنید تا متوجه کیفیت بالای محصولات را متوجه شوید.

خوشمزه

 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، نخودچی، باقلوا، کنجد عسلی هر کدوم به نوبت خودشون جز یکی از خوشمزه ترین شیرینی های هستند که حداقل یک بار آدم بایت امتحان کنه

 

نان برنجی زعفرانی

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت‌ و آمد داشته‌اند، به فکر پخت ماده‌ای بوده‌اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می‌شود.

قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به ۱۵۰ سال پیش و زمان حکومت قاجار بازمی‌گردد و از ۱۵۰ سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است.

معرفی نوشیدنی های اصیل ایرانی
مدیر
/ دسته ها: تازه ها

معرفی نوشیدنی های اصیل ایرانی

🔸معرفی نوشیدنی های اصیل ایرانی
دمنوش گل گاو زبان
دمنوش‌های گیاهی یکی از بهترین نوشیدنی‌ها برای جایگزین کردن داروهای شیمیایی هستند. از این دمنوش‌ها هم به عنوان یک دسر می‌توان استفاده کرد و هم از خواص دارویی آنها بهره برد. یکی از رایج‌ترین و مفیدترین این دمنوش‌ها، دمنوش گل گاوزبان است. گل گاوزبان نام تیره‎ای از تیره گاوزبانیان است.
همان‌طور که گفته شد گل گاوزبان دارای خواص بسیار زیادی است که از قدیم در پزشکی سنتی از این گیاه به عنوان داروی شفابخش بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کردند و در پزشکی مدرن هم خواص این گیاه کاملاً تایید شده و مورد اثبات قرار گرفته است و بیماران می‌توانند با نظر پزشک معالج خود از عصاره‌های گیاه گل گاو زبان برای درمان بیماری‌های خود استفاده کنند. در اینجا لازم است که به بعضی از خواص گل گاوزبان اشاره کنیم:
-به دلیل داشتن طبیعت گرم، اثر نشاط‌آور دارد و همچنین بسیار مقوی نیز هست که برای بسیاری از افراد مبتلا به ضعف عضلانی مفید است.
- می‌تواند در معالجه بیماری‌هایی مانند سرخک و آبله مرغان تاثیر بسیار خوبی داشته باشد.
- در آرام نمودن دردهای دهانی، سنگ کلیه، سنگ مثانه بسیار مناسب است.
- به دلیل خواص ضدالتهابی که در گل گاوزبان وجود دارد، می‌توانید آکنه و جوش‌هایی که روی صورت زده می‌شود را درمان کنید.
- همچنین آفت دهانی، جوش‌های چرکین دهان اطفال، برفک، سستی بیخ دندان و برای رفع حرارت دهان مناسب است.
- برای افرادی که سرماخوردگی دارند و یا در بعضی مواقع سرفه‌های خشک می‌کنند دمنوش گل گاوزبان بسیار مناسب است.
- یکی دیگر از آثار دمنوش گل گاوزبان آرام‌بخش بودن آن است.
- برای درمان آرتریت روماتوئید از روغنی که از دانه گل گاوزبان به دست می‌آید استفاده می‌کنند و با نظر پزشک متخصص، بیمار می‌تواند برای درمان آرتریت روماتوئید روزانه ۴ تا ۷ گرم روغن گل گاوزبان را به مدت ۲۴ هفته مصرف کند.
- گل گاوزبان برای رفع اسپاسم عضلانی و بی‌حسی اندام بسیار مفید است.‌
🔴مجموعه تولیدی حاج احمد احمدی با بیش از نیم قرن سابقه در تولید سوغات کرمانشاه‌ ‌ ‌ ‌

مطلب قبلی نان برنجی سفید
مطلب بعدی خرمایی مخصوص
Print
3568

انتخابگر پوسته

 

 

انواع سوغات کرمانشاه 

 

نان برنجی، نان خرمایی، نان شکری، کاک، نخودچی

نان شکری

نان جزئی جدا ناشدنی از سفره های ایرانی است. اما در هر خطه از این سرزمین با توجه به شرایط اقلیمی آن، نان های متفاوتی پخته می شود.

در رژیم غذایی مردم کرمانشاه نیز نان و شیرینی های سنتی و مخصوص منطقه خودشان گنجانده شده است که بسیاری از آن ها را در شهرهای دیگر نخواهید دید. یکی از بزرگترین وجه تمایز نان و شیرینی های کرمانشاه با ممناطق دیگر در استفاده از روغن کرمانشاهی است که عطر و طعمی متفاوت به غذاها و نان ها می بخشد.

شیرینی شکری، نانی خوشمزه است که اغلب برای عصرانه توسط بانوان خوش سلیقه ی کرمانشاهی از شکر، روغن، نمک، وانیل، آرد و تخم‌مرغ تهیه می شود.این شیرینی بسیار پرطرفدار است و اگرمهمان یک کرمانشاهی باشید, عصرانه ای دلچسب ازاین نان برایتان تدارک می بیند.

 

 

 

نمایندگی های ما


  • فروشگاه خسروی

    فروشگاه خسروی

    کرمانشاه، چهار راه اجاق

  • فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    فروشگاه یکتا شکر ریز فرد

    کرمانشاه، سه راه نواب

  • فروشگاه حاج رسول نوری

    فروشگاه حاج رسول نوری

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    فروشگاه شکر ریز فرد زاگرس

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه آقای برنجی

    فروشگاه آقای برنجی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه تکچین

    فروشگاه تکچین

    کرمانشاه، میدان آزادی، ابتدای خیابان مدرس

  • فروشگاه صفایی

    فروشگاه صفایی

    کرمانشاه، خیابان مدرس

  • فروشگاه سالاری

    فروشگاه سالاری

    کرمانشاه، خیابان مدرس

نظرات مشتریان ما

دی ان ان